Welkom 5 Financieel

Financiële dienstverlening voor ondernemers.

Wij begrijpen dat uw financiële gezondheid en succes van groot belang zijn voor uw bedrijf. Daarom bieden wij een breed scala aan financiële diensten aan om u te ondersteunen bij het beheren van uw financiële administratie, salarisadministratie, HR overeenkomsten en het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast bieden wij ook deskundig financieel advies en strategisch bedrijfsadvies om u te helpen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen en het bereiken van uw financiële doelstellingen op de lange termijn. Bij ons kunt u rekenen op professionele ondersteuning en advies op maat, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Financiële administratie

Professionele ondersteuning voor een gezonde financiële huishouding.

Een effectieve financiële administratie is de ruggengraat van elk succesvol bedrijf. Het zorgt ervoor dat de financiële prestaties van uw bedrijf inzichtelijk en controleerbaar zijn, wat cruciaal is voor het nemen van strategische beslissingen en het behalen van financiële doelstellingen. Van het beheren van boekhoudkundige gegevens en het opstellen van financiële rapporten tot het beheren van debiteuren en crediteuren: een goed georganiseerde financiële administratie is essentieel voor het behouden van de financiële gezondheid van uw bedrijf. Bij ons kunt u rekenen op professionele ondersteuning en deskundig advies om uw financiële administratie op orde te houden en uw bedrijf naar groei en succes te leiden. Wij staan klaar om al uw financiële vragen te beantwoorden.

Salarisadministratie

Zorgeloos ondernemen met onze expertise.

Een goede salarisadministratie is essentieel voor het goed functioneren van uw bedrijf. Maar het bijhouden van alle regels en wetten omtrent salarisadministratie en arbeidsrecht kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Gelukkig staan wij voor u klaar. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van salarisadministratie en het opstellen van diverse HR overeenkomsten die voldoen aan alle wettelijke eisen. Zo kunt u zich richten op de groei van uw bedrijf, terwijl wij zorgen dat alles op het gebied van salarisadministratie en arbeidsrecht tot in de puntjes geregeld is. Wij delen graag onze kennis en expertise om u te helpen uw financiële doelen te bereiken.

 Wij zijn hét vakbekwame
administratie- en advieskantoor.

Jaarrekening

Inzicht in de financiële gezondheid van uw bedrijf.

Een jaarrekening is meer dan alleen een financieel overzicht van een boekjaar. Het is een belangrijk instrument waarmee u als ondernemer inzicht krijgt in de financiële gezondheid van uw bedrijf en de resultaten van uw inspanningen. Een goede jaarrekening geeft niet alleen antwoord op vragen van banken, investeerders en de Belastingdienst, maar kan ook een waardevol hulpmiddel zijn bij het maken van belangrijke beslissingen over de toekomst van uw onderneming. Laat daarom uw jaarrekening opstellen door ervaren financiële professionals die niet alleen de cijfers begrijpen, maar ook de verhalen erachter kunnen vertellen. Als u meer wilt weten over het opstellen van een jaarrekening, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Financieel advies

Persoonlijk advies voor optimale financiële resultaten.

Als ondernemer bent u goed in wat u doet, u kent uw vak. Het nemen van grote financiële beslissingen is misschien niet uw expertise. Toch moet u ze als ondernemer wel maken. U komt op een punt dat u wilt uitbreiden naar meer personeel of een grotere bedrijfsruimte. U wilt een nieuwe dienst ontwikkelen of extra materieel aanschaffen. Wat te doen met het wagenpark? Investeringen, kredietaanvragen of bedrijfsovernames, waar u ook voor komt te staan, het zijn grote beslissingen. Wij zijn goed in ons vak, de financiële dienstverlening. Wij kennen uw bedrijf en weten waar uw kansen en bedreigingen liggen. Onze persoonlijke aanpak en deskundigheid stellen ons in staat om u te helpen de beste financiële beslissingen te nemen.

Strategisch bedrijfsadvies

Persoonlijk advies voor optimale financiële resultaten.

Uw bedrijf is een belangrijk onderdeel van uw leven. Niet alleen in het nu, maar ook voor de toekomst. Waar wilt u staan over vijf jaar of tien jaar? Wat gebeurd er als u wilt stoppen met uw bedrijf? Wordt het overgenomen door uw kinderen of wordt het verkocht? En wat als een bedrijfsovername niet lukt, heeft u dan een pensioen? Naast financiële zekerheid is het ook belangrijk om te bedenken welke bedrijfsvorm voor u het meest aantrekkelijk is. Bent u het beste af met een VOF of toch een BV? In het vertalen van uw bedrijfsinkomsten naar een privé-inkomen zijn verschillende keuzes te maken in de verschillende fasen van uw bedrijf. Onze kennis vermenigvuldigen we graag in uw voordeel. Wij begrijpen dat financiële zaken ingewikkeld kunnen zijn en daarom zijn wij er om u te begeleiden.

Klanten

Een betrouwbare partner

Hoewel het merendeel van ons klantenbestand nog steeds bestaat uit binnenvaart (gerelateerde) ondernemingen, hebben we de afgelopen jaren onze expertise en dienstverlening uitgebreid naar diverse andere sectoren. We bedienen nu klanten in verschillende branches, variërend van de maritieme industrie tot de retailsector. Deze diversiteit stelt ons in staat om onze kennis en ervaring toe te passen in uiteenlopende bedrijfsomgevingen.